sneller

Af & toe zou ik willen dat ik kort & kompakt kon schrijven, een gedachte niet meer dan een tel duurde om uit te werken, & m'n vingers de 200 aanslagen p/m ruimschoots overschreden.

Dan zou ik ook willen dat ik niet zoveel te vertellen had. Een woord een zin was, & een zin een verhaal, een dag een jaar, momenteel de zonsopgang zich afspeelt & straks 't moment aangebroken is voor 't slapen gaan.

Ik zou willen dat m'n baard nog langzamer groeide. M'n tanden vanzelf glanzend wit bleven, m'n zweet niet rook, m'n nagels niet groeiden. & Ik nooit hoefde te werken.

Dan ook maar gelijk dat ik geen behoefte had aan drank, eten een overbodige tijdsverspilling, sex iets van vroeger (hoewel, na ampel overwegen, die laatste 3 toch maar niet). Alles 'tzelfde bleef, nooit meer slaap.

& Morgen 't boek verscheen van Zijperspace.

Eén reactie

Mijnheer Lijstje
Ik heb, uit ballorigheid (glaasjes wijn op), zin om eens op een andere manier te reageren dan ik gewend ben: "Tijd is relatief en het allesomvattende weten is een vergelijking van pure niet kunnen in die zin dat wat gisteren is ook morgen had kunnen zijn wat wel een raar idee is als dat hetzelfde is. "

Mijnheer Lijstje, - 24-10-’02 21:16

Hier kunt u reageren:

Roept u maar:


Persoonlijke info onthouden?

Kattebel

Verberg e-mail