stemming

Er mag weer gestemd worden. Ditmaal niet georganiseerd door een onzinnige instantie als BNN (opeens vanuit 't niets organiseerden zij een blog-40), maar door webloggers zelf. Vorig jaar kwam ik nogeneens door de voorronde; ditmaal zal dat waarschijnlijk ook niet lukken, want daar heb ik te weinig webloggers onder m'n lezers zitten. Zowiezo te weinig lezers. Met mijn 100 lezers per dag kom ik nogeneens in de top 100 van meest geraadpleegde blogs van België/Nederland.
Mag ik evengoed een stem-advies uitbrengen? Stemt u dan op 1 van de onderstaande redelijk leesbare alternatieven. Noemt mij tussen neus & lippen door.

Wij wensen u veel wijsheid toe vanuit Zijperspace.

PS: Ik zie plots onderaan 't stemformulier staan:

Men dient een stem uit te brengen in elke categorie.

Niet al m'n vrienden, kennissen & familie-leden weten natuurlijk wat er zoal afspeelt binnen weblogland, dus ik zie mij gedwongen mijn stemadvies ietwat uit te breiden. Voor elke categorie 1 suggestie:

Beste Lifelog: Zijperspace.
Beste Linkdump: Mijn Kop Thee.
Beste Nieuwkomer: Mikzlog.
Mooiste Lay-out: Verbal Jam.
Beste Mannelijke Logger: Zijperspace.
Beste Vrouwelijke Logger: Merel Roze.
Lifetime Award: Mijn Kop Thee.
Best Geschreven Log: Zijperspace.
Beste Initiatief: About Blank(ik moet ze te vriend houden).
Beste Weblog Overall: Zijperspace.

Men mag dit lijstje klakkeloos overnemen. Zo wordt uw stem in ieder geval geldig.

vier reacties

Verbal Jam
Aan mij zal het niet liggen als je dit keer niet op z'n minst door de nominaties heenkomt. Alleen hoop ik dat je begrip zult hebben voor het feit dat ik m'n eigen log toch als het best geschreven beschouw ;-)

Verbal Jam, (URL) - 29-01-’03 21:21
Ton
Heer VJ, u mag gerust zijn. Ik heb meerdere weblogs op die categorie genomineerd. 't Leek me alleen ietwat te veel om die allen hier te noemen.

Ton, - 30-01-’03 09:01
T-Jo
De helft van je stemmen zijn gelijk aan die van mij.

T-Jo, (URL) - 30-01-’03 13:10
Sproet
Nou Ton, ik vind 100 lezers per dag een prachtig aantal hoor! Okee, ik haal die bij lange na nog niet, las ik niet veel schrijf komen er zoiets 16 per dag en als ik wel veel schrijf 35 ofzo. Maar je hoeft niet per se een top 100 blogger te zijn om toch wat te betekenen voor anderen !

Sproet, (E-mail ) (URL) - 31-01-’03 13:50

Hier kunt u reageren:

Roept u maar:


Persoonlijke info onthouden?

Kattebel

Verberg e-mail