& Plotseling moet ook de internetjunk herbeginnen aan ‘t gewone leven. Als ‘t gewone leven omschreven kan worden als geen gebruik makend van de comp. Wat betekent dat de uurtjes voor ‘t slapen gaan gevuld worden door tv kijken & ‘t vervolgen van ‘t lezen van een boek (na 2 maanden nog steeds niet op de helft).

Ook andere aspekten van dat gewone leven komen wat meer onder de aandacht. Vanuit de stoel waarin ik ‘t boek tot mij laat komen, zie ik dat de berg kleren (ligt makkelijk voor ‘t grijpen is ‘t xcuus) al aardig tot een bepaalde mate van berg aan ‘t vorderen is. ‘t Licht van de 6-koppige staande lamp valt van hieruit wel zeer mooi op de gele muren. Maar de bedrading & assecoires van de comp & randapparatuur vormt een vrijgezellenlevensrotzooitje.

Bovendien wordt ‘t duidelijk dat leven zonder comp zeker andere nadelen met zich meebrengt. Je kan niet zien of vrienden al naar bed zijn & wordt er hard mee geconfronteerd dat dat wel degelijk ‘t geval is als je midden in de nacht ze poogt te bellen. & De info over de openingstijden van Mycom zijn niet buiten internet in enig geschrift binnenshuis te vinden. & Hoe te weten wat voor weer ‘t wordt als je gewend bent niet te luisteren naar de nieuwsberichten, dat toch altijd diende als achtergrondgeluid?

Zijperspace is onderhevig aan een tijdelijk aanpassingsproces.

(harde schijf van 20 gig kost tegenwoordig 250,-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *