Achwatmaakt’tuit.

Ramon heeft gelijk.

‘t Maakt niet uit of je net nieuw bent in weblogland. ‘t Zou ‘ns tijd worden dat iemand de boel ‘ns wakker schudde dat ‘t zo echt niet langer door kan gaan. Continu moeten mensen in de zeik gezet worden. Elke keer weer moet er iemand tegen de schandpaal. Steeds opnieuw is er een k**** van de week. Mensen die onbekommerd hun mening geven die niet strookt met ‘haardkoor’ worden afgemaakt, al treiterend monddood gemaakt.

‘t Is eigenlijk schande dat we langs de kant staan terwijl we merken dat mensen in elkaar worden geslagen, dat we niet meer durven ingrijpen. Dat we niet meer durven reageren zoals Joes Kloppenburg eens deed, op ‘t moment dat we merken dat mensen in de verdrukking staan. Dat uiteindelijk ook mensen als Joes monddood worden gemaakt. Dat degene met de grootste bek, met de losse handen, de dienst kan uitmaken.

Men mag denken dat die vergelijking overdreven is, maar ik blijf erbij dat als mensen via deze simpele weg van communiceren zich al niet kunnen gedragen tegenover hun medemensen, men dat al helemaal niet kan als er een andere kritieke situatie zich voordoet in ‘t echte leven.

Daarom plaatste ik net als Ramon, Luuk, Olav, Peter, Roland, Tussenhaakjes, Corné, Website4all, Karel, Bareuh, Marcel, BB3, Luna, Uren Dagen Nachten, Zandstrand, Zinloosgeweldig, Fusix, Cockie, Naaoomieh, Badlog, Marjanne & Gien een bloem.

In de hoop dat-ie niet alleen in Zijperspace zal bloeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *