Gisteravond had ik in dit bericht ‘t adres van Caspar Kleijne geplaatst. Leek me wel grappig omdat hij me door me te ‘blacklisten’ allerlei bezoek bezorgde.
U moet begrijpen, ik apprecieer ‘t ten zeerste dat mensen Zijperspace even komen bezoeken, wat rondstruinen & dat vervolgens ieder ‘t zijne er van denkt. Ik heb echter liever niet dat dit gebeurt vanuit een negatieve instelling: niet via een blacklist.
‘t Leek me dus een leuk idee Heer Caspar wat meel terug te bezorgen.

De linkloggers zijn de rugbyspelers van ‘t internet. Kunnen ruw met elkaar omgaan, kijken niet neer op een harde tackle & zijn wat ruwer in de mond dan de meer van rust & overdenken gediende lijflogger. Zet de lijflogger in hun rugbyveld & hij wordt in no time platgewalst.
& Andersom: plaats de linklogger in ‘t nederig stulpje van de lijflogger & de boel is binnen de kortste keren verruïneerd doordat die rugbybal niet geschikt is voor ‘t stuiteren tegen de porseleinkast. De scoringsdrift van de lijflogger uit zich meer in z’n boekenkast dan op ‘t sportveld.

Dus als Caspar Kleijne er lol in heeft ‘t te doen voorkomen dat er heel veel bezoekers op bepaald moment bij mij zijn, terwijl ‘t slechts zo is dat-ie enkele blogs voorzien van ‘t scriptje W.I.E. met elkaar gekoppeld heeft (men ziet dus buiten de bezoekers van mijn blog tevens die van Soldaat & Joost [die link ik principiëel niet]) dan moet-ie daar vooral mee doorgaan. Ik zal de laatste zijn die er op zijn beurt lol in heeft ‘m daarin tegen te houden.

Wij houden wel van een beetje plezier in Zijperspace & verheugen ons als een ander dat ook heeft.

PS: de 1e 3 reakties bij meneer Snor zijn geplaatst voordat ik dit bericht veranderd heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *