‘t Zal eenieder niet ontgaan zijn: ‘t bockbier is weer op de markt (een mooier plaatje dan al die billboards & commercials gebruiken).

& Mijn hoofd mag weer op internet verschijnen (dit jaar nagenoeg onherkenbaar). Buiten dat komt ‘t er op neer dat minstens 2 weken mijn drinkgedrag in ‘t teken van bockbier staat.
De reden dat ik vandaag een kater heb, ligt bijv aan eetcafe de Kamer van m’n broer (Quint: dat muziekje moet er af!). Daar begint ‘t seizoen echter niet mee. Ben dan al een week div bockbieren aan ‘t proeven, minstens 4 per dag.
Aanstaande zaterdag mag ik meedoen aan de finale verkiezing van ‘t beste bockbier van ‘t jaar in café ‘t Arendsnest. Dat begint reeds om ½ 2, dus zal de rest van de dag waarschijnlijk uitgeschakeld zijn. Waarna ik de vrijdag erop aanwezig ben bij de opening van ‘t Bokbierfestival.

Of ik de volgende dag blij moet zijn dat ik op reis ga naar Bamberg, weet ik nog niet. Misschien is m’n lichaam tegen die tijd dermate volgeschonken met dat donkere goedje, dat ‘t immuun is geraakt voor katers.

Vandaag hebben we echter nog geen trek in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *