bakbrommer

Er werd me gister een bakbrommer aangeboden voor slechts 700 gulden (de optie om ’t gulden-teken te typen dmv alt-nogwat is helaas verdwenen). Ik heb ‘m niet gezien, maar je zou er zo op weg kunnen rijden, werd me verzekerd. Da’s wel belangrijk, want echt knutselen aan een brommer kan ik niet.

Ik heb een paar jaar geleden al eerder 1 in bezit gehad, maar door gebrek aan technisch knowhow is ’t op een mislukking uitgelopen. Weliswaar had ik div mensen om me heen die me wilden helpen bij calamiteiten, maar op een gegeven moment moest ik ‘m uit handen geven voor een grote operatie. Tegen ’t eind van deze reperatie is de bakbrommer ontvreemd. De bakbrommer heeft me aardig wat geld gekost & relatief weinig rijplezier.

Als ik er een ritje op maakte, was ’t plezier echter wel intens. Nooit autorijlessen genomen & dan opeens de mogelijkheid hebben om jezelf motorisch te vervoeren, met de mogelijkheid tot grote hoeveelheden bagage, geeft een heerlijk gevoel van vrijheid.
Ik had plannen om met de bak op vakantie te gaan. Gewoon, wegtuffen & kijken waar ik zou belanden. Geen zorgen over lichamelijke vermoeidheid of onoverbrugbare kms; in staat om een kratje bier ergens weg te halen & mee te nemen naar huis.
De konstante problemen die ’t blok elke keer veroorzaakte weerhielden mij ervan. & De mate van aantrekkelijkheid die de bakbrommer uitstraalde voor zich vervelende vandalen.

Ik had de moed al opgegeven; iemand anders mocht er gebruik van maken als deze er voor zou zorgen dat-ie gerepareerd werd.

Moet ’t risico maar niet nemen, ook al is ’t een kopie.

De fiets blijft ’t snelste vervoermiddel in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *