belevenissen

Ik heb voor ’t 1st in 22 uur wat kunnen eten, zonder dat m’n darmen onmiddellijk in opstand kwamen. Weliswaar meteen daarna naar de wc gegaan om weer wat lichter te worden, maar dat ging niet gepaard met kronkelende bewegingen in m’n darmstelsel.

Voor de rest word ik verschrikkelijk saai: als ik lang tv kijk, begint m’n hoofd op migraine-nivo te bonken; m’n rug staat nog steeds niet toe dat ik in een stoel een boek ga lezen; evenmin als ik dat liggend op de bank wil proberen, bovendien gaat m’n nek zich er dan ook mee bemoeien; voor de rest heb ik nergens zin in.

Slapen is ’t enige wat me in enige mate kan motiveren m’n lichaam in beweging te zetten. Voor de tocht van enkele meters richting bed. Alvorens de nevelen over me te laten komen, waag ik daar dan nog een poging wat letters tot me te nemen, maar meer dan een blz wordt dat meestal niet.

Dat betekent dat ’t tekort aan slaap van afgelopen nacht dubbel & dwars is ingehaald. & Dat ik tegenwoordig ook weer volledig op de hoogte ben van ’tgeen Radio 3 aan programma’s aanbiedt, & welke kwaliteit muziek daarbij voldoende wordt geacht voor ’t domme volk dat in hun beschouwing nederlands heet te zijn.

Volgt nu een poging Nicolaas Matsier te doorgronden dmv z’n 1e roman. ’t Binnenhalen van dat boek uit de bieb (gezamenlijk met verzamelde romans van Cesare Pavese) was de laatste aktie die ik gister ondernomen heb. Daar zou een ziek mens van moeten profiteren.

Ook al werkt ’t lichaam niet mee in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *