binnenkomende post met antwoord

>jouw ster is ook aardig rijzende, of niet?
> maar ik weet dat jij je dat soort dingen ook afvraagt. jij kent al die
> mensen ook nog eens persoonlijk hè?
>
Hoe kom je daar nou bij? Ik ken ze alleen via m’n blog of die van hun (net als 2 maanden geleden). Maar voor de rest ken ik niemand van de bloggers echt persoonlijk, behalve Merel irl door m’n studie. Maar over sommigen kan ik m’n bewondering niet onder stoelen of banken steken, zoals bijv Luuk van geenheld. Zo natuurlijk & daardoor oorspronkelijk is die jongen, dat ik alleen maar hoop dat-ie dat zolang mogelijk kan blijven. Maar door m’n enthousiasme over ‘m kan ’t lijken dat ik regelmatig contact met ‘m heb, maar da’s niet zo.

Over m’n eigen ster die rijst: ik krijg steeds meer bezoekers & ben af & toe erg trots over uitspraken die mensen over me doen (heb je gelezen wat Verbal Jam & Achtiswat over me geschreven hebben nav de nominaties? Ik loop naast m’n schoenen), maar ik weet dat morgen toch weer de twijfel toe zal slaan & ik uiteindelijk dezelfde persoon ben. Ik bedoel: ik doe ’t eigenlijk om complimentjes te krijgen, dat mensen m’n schrijfsels lezen. Maar zogauw die complimentjes, die lezers binnen zijn gehaald, ben ik nog steeds niet veranderd & nog steeds onderhevig aan dezelfde twijfels die de aard van m’n zijn bepalen.
Tenminste, ik ben me erg bewust van ’t feit dat ’t zo bij mij werkt.

Gelukkig werken er bepaalde dingen in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *