Burn

Gedroomd dat ik een uitbrander zou krijgen. Te lang alles uitgesteld.
Misschien kwam dat door m’n zelf plechtig opgelegde voornemen er vanochtend snel na ontwaken aan te beginnen. Kop-in-’t-zandstrategie was voorbij, deadline kwam. Dat is vragen om onrust.

Ik weet niet hoe ik ben als ik mezelf slechts vervul van leuke gebeurtenissen. Evenmin als ik alleen maar positieve aandacht krijg. Of m’n hypersensoren van herkenning, herkend & erkend worden geactiveerd.
Een mens kent pas z’n grenzen als-ie ze ongemerkt al is gepasseerd.

Maar wat is nou helemaal zo’n taak als je cv anders vormgeven? Daar zou op zich niets mee aan de hand moeten zijn. Een programma staat geopend op ’t beeldscherm & er dienen een paar knoppen te worden ingedrukt.
Ander kleurtje was me toegefluisterd, houd de volgorde in de gaten: wat bovenaan beter staat & wat lager.
Ik werd aan de hand genomen als een kreupele die in revalidatie gaat.

Als templates niet blijken te werken, niet afgesteld op wat ik gebruik, gaan m’n donkere dromen van afgelopen nacht opnieuw van start. ’t Lichaamsdeel waar ik al sinds m’n jeugd m’n problemen lichamelijk voel, wordt een brandende stroom die zich in alle hoeken kenbaar maakt. Wanneer ik bovendien een betaalde versie van iets moet aanschaffen met geld dat ik niet denk te hebben, wordt er vanuit diezelfde plek aangegeven dat mijn logica me bezig is te verlaten. Volgt de stroom die inmiddels in heel m’n buik brandt als een onoverzichtelijke chaos van likkende vlammen.
& Dat hele proces neemt me 3 uur in beslag. Tegen alle wanhoop in probeer ik toch te slagen in de zogenaamde strijd met een computer die niet wil gehoorzamen. Terwijl ik ’t ben die faal & zo’n apparaat slechts de juiste input nodig heeft.

Waar ik dacht dat ik weer kon lopen, was ’t slechts lachen & praten. De negatieve gedachten waren tijdelijk verborgen, waardoor ’t zowaar weer overzichtelijk leek.
Ik zit hooguit in een stoeltje met wielen die door anderen moet worden voortgeduwd.
& Dan moet ik nog uitkijken dat zij geen voorkeur hebben voor zwaar begaanbare paden met kuilen & kiezels.

Misschien moet ik me maar laten trekken doorheen Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *