cocktail trio

Een mooier='mooier' plaatje was='was' niet te='te' vinden van='van' de 3 mannen. gaarne='Gaarne' suggesties voor='voor' een beter='beter' alternatief op='op' internet.

Ik zou 10-tallen andere nrs kunnen laten horen. Met allemaal dezelfde herinneringen. Hoe mijn vader 1 van de platen vroeg in de avond of anders op de zaterdag- of zondagmiddag op de pick-up legde. & We met z’n allen mee mochten genieten.

Ik heb ‘t ‘m vanmiddag nog gevraagd, maar hij wist ‘t eigenlijk niet meer.
‘Zeg Pa, je had toch alle platen zo’n beetje van het Cocktail Trio?’
M’n moeder had ‘tzelfde idee.

Het Cocktail Trio was minstens zo populair bij de kinderen als bij Pa. Als we ‘m lief aankeken mochten we 1 van de platen lenen & op onze eigen kamer draaien, maar liever in de huiskamer. Zodat hij zag wat ermee gebeurde.
‘Wel de plaat in de juiste hoes terug. & Als je ‘m opruimt op dezelfde plaats zetten als waar je ‘m vandaan hebt gehaald.’
Op onze kamer zongen m’n broer & ik alle liedjes mee. Probeerden we ‘t al playbackend bij te houden.

Waarschijnlijk vond hij ‘Batje Vier’ nogeneens zo’n fantastisch nr, want hij hield nou 1maal niet van bier. Hooguit een borrel aan ‘t eind van de avond.
Hij had ‘t drinken van bier afgeleerd na een bezoek aan de Heineken Brouwerij in z’n jonge jaren. Zoveel van ‘t gratis aanbod genoten dat-ie waggelend buitenkwam.
Meer wist-ie niet te vertellen over ‘t voorval, want hij wist niet hoe hij uiteindelijk was thuisgekomen. Waarschijnlijk heeft-ie de nacht in Amsterdam doorgebracht. Ergens op een bankje.

Een geluk dat je niet alles van je vader erft, bedacht ik me vanmiddag tijdens ‘t luid mee ‘Neeneeneenee’-en.

We zijn nog naarstig op zoek naar een mogelijk bankje ergens in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *