duidelijk

Nee, ik plaats geen links naar andere logs, gewoon omdat deze zo vriendelijk waren een link naar mij te plaatsen. Ik wens m’n eigen keuzes te kunnen maken in ‘t selekteren van de logs die ik waardeer, op prijs stel, waarvoor ik genegenheid voel, ik uitzonderlijk goed vind. Ik wil in die keuze niet beïnvloed worden door smeekbedes ‘ajb een link naar mijn blog te plaatsen, want dan link ik jou terug’. Dus: Nee, ik plaats geen link, omdat iemand anders dat graag wil.

Tevens wens ik geen verzoeken te moeten honoreren mijn blog af te staan aan een zogenaamde gastlogger, onder ‘t mom van dat dat nou 1maal leuk is, dat ‘t afwisseling brengt, dat ‘t de mensen op een andere manier doet kijken naar de weblogger specifiek & weblogland in ‘t algemeen. Dat ‘t mogelijk goed zou zijn voor m’n kijkcijfers wil ik me al helemaal niet door leiden.

‘t Enige xcuus dat ik hiervoor heb is dat ik slechts kan schrijven voor m’n eigen ding, niet anders denk dan: ik wil schrijven voor m’n eigen ding; & me slechts tevreden voel als ik heb geschreven voor m’n eigen ding. ‘t Is ik & m’n eigen ding, kort gezegd.

Laat weblogland weblogland wezen, met al z’n eigenaaradige gedragingen van z’n bewoners. Ze mogen deze blog natuurlijk allemaal linken, opnemen in hun favorieten, maar ik ga er niet om vragen & stel er zeker niets tegenover.

Zijperspace blijft Zijperspace; niemand die daar aankomt, behalve z’n enige bewoner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *