een dankwoord gericht tot luuk

Mag men ook een dankwoord uitspreken, Luuk, als men een award van jou heeft mogen ontvangen? Daar had ik vanmiddag nl geen tijd voor; ik stond op ’t punt om naar m’n werk te gaan. Ik was de 1e om m’n vereerd gevoel te mogen uiten, maar liefst was ik ’t podium opgeklommen om wat meer tijd te nemen met te verklaren hoe vereerd ‘vereerd voelen’ wel niet kan zijn.

Wacht, ik doe ’t gewoon & dan merk ik later wel of ’t de goedkeuring van de organisatie weg kan dragen.

Dames & Heren,

U zult ’t waarschijnlijk niet weten, maar ik heb 1maal Luuk een meeltje gestuurd. Dat was nodig dacht ik, omdat hij, concludeerde ik uit een reactie van hem, niet helemaal begreep hoeveel waardering ik voor hem had. ’t Meeltje bestaat niet meer in Zijperspace, doordat de archieven slechts opgeslagen op de harde schijf, tezamen met diezelfde schijf m’n comp hebben moeten verlaten. De laatste vanwege disfunctioneren. De archieven waren slechts onschuldig slachtoffer van dit gedrag.

Wat ik me nog voor de geest kan halen van deze meel is dat ik in ieder geval de vraag heb gesteld of hij ’t kon hebben een compliment te ontvangen. & Vervolgens stak ik van wal, zonder z’n weerwoord af te wachten (dit begint onderhand een gewoonte van me te worden).

De strekking van de complimenten wil ik u echter onthouden. Ik ben van mening dat als u regelmatig dan wel vaak (wat mijn advies natuurlijk luidt) geenheld leest, benevens z’n uitlatingen op div blogs, u vanzelf zich de inhoud van m’n meel eigen wordt. Ik wil u daar niet in beïnvloeden, omdat ik er van overtuigd ben dat Luuk dat in z’n 1tje kan.

De award dus, die mij door hem is toegekend, waarbij ik naast Puck (!) als beste nieuwkomer wordt gehuldigd, wordt, door ’t feit dat ik zo’n bewondering voor z’n uitlatingen heb, in een wel zeer gulden schijnend daglicht geplaatst, waarbij woorden me tekort schieten (etcetera……..als ik niet uitkijk kan dit zeker nog een ½ uur doorgaan).

Waarvoor dank, Luuk.

Applaus weerklonk bij de lichte buiging & ’t dolletjes & met zekere frivoliteit Zijperspace inwerpen van de award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *