hoe men mij toch elke keer weer weet te vinden

Ik heb de laatste tijd wel vaker bezoek van mensen die op zoek zijn naar de borsten van Charis. Liefst, zoals op dit moment valt terug te vinden bij m’n teller, dmv foto borsten charis.

Ihkv de week van Charis (Luuk bracht me net op de hoogte, maar hij heeft ’t zelfs over 2 weken), moest ik dat natuurlijk even vermelden. De tekst spreekt echter niet tot de verbeelding. Dat is: de tekst onder ’t kopje Zijperspace na invulling bij Google van bovenstaande zoekopdracht. Een week geleden was ik enthousiaster hierover:

… zitten. Ze had 1 arm over haar borsten geslagen & de andere hand bedekte haar … Charis
geeft zich bloot Ter gelegenheid van mijn een jarig bestaan zal ik …

Dan kan ik me voorstellen dat je even een kijkje gaat nemen in Zijperspace.
Update: Ik ben blij dat veel mensen de bovenstaande links hebben uitgeprobeerd terwijl ik aan ’t werk was. Dat leverde me bij ’t staatje ‘via welke link‘ totaal acht bezoekers op onder de genoemde kopjes. Bovendien is ondertussen gebleken dat indien men bij Yahoo-google ‘