hoe mensen me toch elke keer weer weten te vinden (dl 5)

Ilse lijkt gemaakt voor ‘t afspeuren van Cyberspace & ‘t vinden van Zijperspace. Bij schoorsteenveger vindt Ilse me belangrijker dan bijna alle professionals op dit gebied. Is men op zoek naar ‘t bevolkingsregister, dan zal men 1st mij moeten proberen te passeren. Ik heb echter ook verstand van zwarte gaten & men gaat 1st ff langs ‘Geschiedenis van de filosofie’ om vervolgens te kijken wat ik allemaal over ‘t menselijk geheugen te zeggen heb.

Maar vooral de kombinatie van enkele woorden geven een leuk resultaat. Iemand wilde Ilse een vraag stellen. In de hoop dat Ilse in al haar wijsheid een antwoord kon geven. De vraag was juist geformuleerd, in de zin dat ‘t antwoord van Ilse de lading dekte. & Ik ben natuurlijk deel 1 van ‘t antwoord op de vraag: wat vind je allemaal onder het woord geld.

Klein xperimentje volgde. ‘t 1e Zinnetje wat me te binnen schoot bracht ik in bij Ilse. Kijken hoe Ilse me ditmaal op waarde schatte. & Ziedaar: ook dmv gelegenheid maakt dief wordt Zijperspace gevonden. Weliswaar pas als 28e, maar ‘t bewijst in ieder geval dat Ilse niet om me heen kan.

Ilse lijkt geen bestaansrecht meer te hebben zonder Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *