niet meer nooit-gevonden

Ze hebben me eindelijk te pakken. Ze hebben me weten te vinden. Dus weten ze dat ik besta.
Eindelijk kan ik maatregelen nemen om dit soort berichten tegen te werken. Ik móet er nu wel voor zorgen dat m’n brievenbus wordt afgesloten voor meel van mensen waaraan ik geen toestemming heb gegeven mij meel te sturen.

Dus eigenlijk: Hoera! Ik leef & ze weten ‘t, maar nu gaan ze ‘t ook nog voelen.

Dat doe ik natuurlijk niet met de 1e poging tot spam, die moeten we 1st koesteren, bewaren om toevallige passanten te tonen dat ‘t ook mij is overkomen. Dat ik niet zomaar een eenzame vrijgezel ben, urenlang verkluisd op z’n appartement. Nee, ik ben er 1 die ook wel eens lastig gevallen wordt, met vreemde verzoeken, geïnteresseerde vragen naar m’n koopgedrag, & verontruste vragen of ik wel in de juiste god geloof.

Ho! stop, Ton! Niet overdrijven.
‘t Was slechts een polsen of er mogelijk interesse was in information regarding new web tools and utilities based on your interests. & Zelfs dat werd pas verzonden als op een link werd geklikt, waar een formulier voor abonnering op een newsletter ingevuld moest worden. Pas dan zou de echte spam van start gaan.

& Toch zal ik ‘m nog even bewaren, wellicht uitprinten, zodat ik ‘m binnenkort op een familie-treffen aan broers & schoonzussen kan tonen. & Na de koortjes van ‘ooohh’ & ‘aaahhh’ zal ik koeltjes zeggen:

Ja, men heeft overweldigend veel aandacht voor de mogelijkheden die Zijperspace biedt voor de verdere toekomst van…………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *