oepabakkes

Heden mocht ik me verblijden met een groot compliment in de vorm van ’t ontvangen van ‘Oepabakkes’ van Arnoud. Een initiatief van Frédéric om waardering voor een medeblogger eens niet onder stoelen of banken te steken. Na ’t lezen van beider heren epistels mbt de oepabakkes zal men mijn trots als gepast beschouwen.

Rest mij slechts mijn waardering uit te spreken over iemand anders in ’t webloglandje dat de nederlandse taal rijk is. & Dat kan naar niemand anders uitgaan dan naar Puck, ook al staat mijn humeur de afgelopen dag al de hele dag op donderen vanwege een conversatie die we gister met elkaar hadden. Dat mag mijn blik niet vertroebelen. Sterker: ’t doet me des te meer beseffen hoeveel ik me aan haar hecht.
Daar zal ik ’t voor de rest niet over hebben. Ik dien onverbloemd haar capaciteiten mbt haar blog de hemel in te prijzen, vrij & oprecht.

Puck is degene die mij ’t laatste zetje heeft gegeven om deze blog te beginnen. Vooral door haar ontboezemingen begon ik haar te waarderen, te beseffen dat je ook zó een blog kon vullen. Gedreven, beheerst, natuurlijk, welbespraakt, origineel, treurig & meelevend tegelijk. Zij is degene die me elke dag weer aan ’t denken zet. Niet alleen over haar problemen, ook over de onvanzelfsprekendheid van ’t dagelijks bestaan. Met een miniem aantal woorden weet zij een gevoel neer te zetten, waarvan ik tot dan toe dacht dat ’t niet door woorden te ondervangen was. Bovendien zo verschrikkelijk oprecht & eerlijk, zoals ik zelden mensen heb zien schrijven. Buiten dat verdient zij ’t dubbel & dwars voor de persoon die ze is.

Puck, Oepabakkes! vanuit Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *