over zij die de ijzers keren (reprise)

Ik trap ze eruit. Ik heb er genoeg van. Dodelijk vermoeiend & saai bovendien.

’t Is een truukje wat in ’t begin de aandacht trekt, fascineert, maar wonderwel snel begint te vervelen.
Gelieve geen grote letters, boude oneliners, continue herhalingen van herhalingen met minieme wijzigingen, intellectueel interessant gebrabbel aub meer. Ik heb ze allemaal al gezien ook al lieten ze zich niet tonen. Of juist omdat.

Spoken bestaan niet in Zijperspace.
Update: zoals verwacht vinden ze m’n mening belangrijk genoeg om integraal te kopiëren. Ik had ’t alleen niet zo snel verwacht. Vreemd dat ze denken dat ik ’t verzonden heb.
2e Update: door omstandigheden & baldadig gedrag, was ik gedwongen dit postje 1st te verwijderen & vervolgens opnieuw te plaatsen. Ook ’t grootste gedeelte van de reakties is hiermede vernietigd. Slechts enkelen heb ik opnieuw toe kunnen voegen. Verders dien ik te vermelden dat bovenstaand stukje over Dode Zielen ging, ’t is ondertussen overbodig die nog te linken, met akties als die vervolgens bij mij hebben plaatsgevonden krijgen ze al meer dan genoeg aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *