reaktie

Tuurlijk heeft de discussie zin.
Ik vind ’t alleen van een hoog dominee-gehalte getuigen als je van iedereen verlangt bewust te zijn van verantwoordelijkheid mbt kwaliteit van eigen publicaties. Dat lukt slechts een enkeling, is mijn opinie. Want juist door ’t bewust zijn daarvan & ’t op een juiste manier terug kunnen koppelen naar de produktie bereik je grote hoogtes. Da’s slechts weggelegd voor een enkeling. Tuurlijk mag je praten over dat men moet trachten verbetering van eigen kunnen aan te brengen, maar ik geloof dat eenieder niet verder komt dan een bepaald nivo: je kan nou 1maal niet ver boven je eigen vermogens uitstijgen. ’t Is een nobel streven mensen zover te krijgen, maar hopeloos bij aanvang.
Ik geloof dus meer in ’t uitgangspunt van Corné: je hebt nu 1maal bagger; dat kan je opzoeken als je daar zin in hebt. Wil je echter geestelijke verrijking, dan zoek je de kwaliteit op. & Inderdaad: kwaliteit bestaat bij de gratie van grote hoeveelheden bagger.
Let wel: ikzelf doe zoveel mogelijk moeite m’n eigen schrijfsels tot zo hoog mogelijk gehalte te brengen & immer ben ik teleurgesteld ’t weer niet bereikt te hebben, maar dat moet mij niet weerhouden ’t te publiceren (ook al vindt iemand anders ’t bagger). Want ’t is mijn ding, mijn schrijven, mijn gevoel.

& Dat op zich heeft al waarde voor Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *