wlm

Ook ik dien een duitje in ‘t WebLogMeeting-zenuwenzakje te doen. Want tuurlijk ben ik ook onderhevig aan nieuwsgierigheid, verwachting, weerzin, ongeduld & fantasie bovenal, maar dat alles tegelijk.

& Vooral de fantasie zal gefrustreerd worden, heb ik al ver van te voren bedacht. Waardoor ik me voorgenomen heb zo min mogelijk die fantasie te laten voeden. M’n medebloggers bestonden tot nu toe slechts bij de gratie van hun teksten; daar moest ik me mee voeden. Slechts een enkel keer heb ik daar een beeld in toegelaten dmv cam dan wel gedigitaliseerde foto. & Nog weet ik dat ik niet met blank-zero beeld op ‘t gebeuren zal verschijnen.

Ik blijf overnachten. Dat is maar goed ook, kwam ik vanavond achter, want de reis naar & van Breda duurt minstens 1;45 uur. Da’s zo’n beetje de andere kant van de wereld, in mijn grootsteedse beleving.
Gezellig met Luuk van Koelman & Roel mag ik bij ‘t bredaase gastgezin verblijven. Wij 2-en hebben vast wat te bespreken zal gedurende de avond blijken.

‘t Wordt m’n 1e meeting. Een gebeuren waar ik nooit echt zin in had. Al die gefrustreerde internet-figuren, daar moest ik me tot nu toe verre van houden.
Maar nu ga ik met bevend hart morgen de reis naar ‘t zuiden aan.
Terwijl ik nogeneens weet waar Breda nou precies ligt (ajb niet uitleggen; ik wil dat tot morgen zo houden).
Bovendien maak ik me bijv ook druk over wat ik aan moet trekken (terwijl ‘t niet meer kan zijn dan een t-shirt & een broek wat mijn onrust kan veroorzaken, want da’s nou 1maal wat ik altijd draag; vreemd genoeg, zult u zeggen) & over de spullen die ik mee moet nemen (terwijl ik slechts niet naar zweet wil ruiken die avond & m’n tanden zich blitsend fris moeten gedragen).

‘t Wordt een lange reis vanuit Zijperspace, een ware xpeditie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *