de stand van zaken

-De 2500e bezoeker was ikzelf.
-Na kort vergelijkend onderzoek bij medebloggers blijk ik xtreem veel zoekers via Ilse te mogen verwelkomen (19 in nog geen 2 dagen tijd: ik word beroemd bij Webscouting Nederland).
-Geen telefoontje gekregen van broer noch vriend van vriendin.
-Jeewee van Beterbeter beantwoordt geen meeltje met verzoek ook opgenomen te worden in z’n (B)loglijst omdat-ie ‘t te druk heeft met de lijst ‘tzelfde te laten. (U moet ‘t me maar niet kwalijk nemen: ik was verslaafd aan de sidebar van Tom).
Ohjajoh lijkt niet meer te bestaan. Waarschijnlijk omdat m’n mogelijkheid te reageren niet bestaat. Ook webmaster van Reblogger reageert niet na 2 meeltjes.
-Ondanks bovenstaande teleurstellende resultaten van verzoeken te reageren krijg ik leuke lieve reacties die zorgen dat ik m’n hoofd boven water houd. Om sentimentele reacties hierop te voorkomen vermeld ik hier geen details. :-)
-Dit was de 1e keer dat ik een smiley op m’n blog gebruikte.

Een gulden lach weerscheen door de nacht in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *