about

Zo, ik ben dus Ton. De enige inwoner van Zijperspace.
Een zelfverkozen eenzaamheid overigens. Ik heb daar best lol in. Ik & mezelf zijn goed op elkaar ingesteld.

Ik schrijf te veel. ‘t Wordt al sinds mensenheugenis van mij gezegd. Niet dat ik te veel teksten produceer, dat is ‘t niet. ‘t Is meer dat als ik iets schrijf ‘t vaak resulteert in ellenlang.
Mijn welgemeende excuses daarvoor.

Nu niet langer op deze about-pagina getreuzeld & gezwind die ellenlange verhalen van me lezen. Tijd is kostbaar weet ik inmiddels. Wat dat aangaat heb ik m’n leeftijd mee. Ik heb er in ieder geval inmiddels veel te kort van. Ik wil er dus niet de oorzaak van zijn dat de toevallige bezoeker dat ook gaat ondervinden & daardoor er niet aan toekomt dat te doen waar ‘t bezoek aan Zijperspace eigenlijk toe had moeten leiden: ‘t lezen van de wederwaardigheden over dat hele kleine universumpje ergens in een uithoek van dat o zo grote Cyberspace.

Gegroet!

Eén reactie op “about”

  1. Hallo Ton,

    Ik heb je email adres natuurlijk niet onthouden na onze gezellige avond bij de bier- en vlierbloesemavond Mediamatic , dus dan maar even via je website.

    Ik heb de hobbybrouwvereniging van mij (de Bierkaai) verteld dat ik met je gesproken had en ze zouden het leuk vinden als je een keer een avondje wat wil vertellen in ruil voor een leuk bierpakketje 🙂 Dus als jij wil dan hoor ik het graag! (over het reinheitsgebot toch?)

    groet,
    Edwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *