host

Ik word er weer een beetje heel erg moe van. M’n blog wordt momenteel gehost door f2s, maar die heeft tegenwoordig de gewoonte om rond 2 uur ’s nachts de boel op blank te zetten, tot laat in de morgen. Waardoor niemand bij m’n blog kan komen & ikzelf ook niet in staat ben een nieuw stukje te plaatsen. 2 Weken geleden was dat voor mij de reden om ook op blogspot m’n teksten te plaatsen, zodat er niets verloren kon gaan & men bovendien toch toegang heeft tot ’t nieuws van Zijperspace.

De gratis hosting van f2s wordt met ingang van 1 februari gestaakt (misschien dat ze zo snel mogelijk iedereen weg willen jagen door midden in de nacht niet bereikbaar te zijn, zodat ze voor niet al te veel administratie hoeven zorg te dragen vanaf die datum), wat dus een extra stok achter de deur is om zo snel mogelijk een nieuwe host te vinden. Maar ditmaal ga ik ervoor betalen, is m’n voornemen; wellicht dat ik dan betere kwaliteit geleverd krijg.
Ikzelf heb er echter geen kijk op, ik weet niet wat ik allemaal in de gaten moet houden bij m’n keuze daarin. Wie levert betere kwaliteit, meer ruimte, accepteert php4 (& dan hoop ik dat ik dat korrekt uitdruk), waarbij betalen met creditcard niet noodzakelijk is (die heb ik nl niet)?

Heeft iemand suggesties tbv ongestoord voortbestaan van Zijperspace?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *