Vertweet (II)

Als ik al pielend in de keuken sta, vraag ik me vaak af waarom die supers & de verpakkingsfabrikanten (& nog wat ander zooi) geen handleiding voor ’t uitpakken van hun ‘spul’ ergens online posten. Oproepbaar op soort, naam, winkel, etc. Daar worden vast veel mensen gelukkig van.

Soms zitten mijn vingers gewoon in de knoop van ’t ene flapje peuteren & onderwijl ’t andere flapje op z’n plaats houden. Een mens wordt daar kriebelig & ongemakkelijk van, zeker als ’t om de nog langer uit te stellen maaltijd gaat.

Er komt regelmatig zelfs gereedschap aan te pas. Een mes, een schaar, men weet vast wel wat er allemaal bij kan komen kijken. Ik vind mezelf best vindingrijk wat dat aangaat.

& Achteraf, of zelfs mogelijk tíjdens ’t uitpakken, krijg je behoefte om ’t er met iemand over te hebben. Zeker als bijv de kaas er niet meer uitziet zoals behoort.
Ik heb ’t dan over dure franse kaasjes, die in de verdrukking raken als je uitschiet, want zacht.

Ik denk eigenlijk dat zo’n uitpakregister verplicht gesteld moet worden.
Ja, dat denk ik.


Uitpakplastic

Zo’n tweet wil in Zijperspace ook af & toe lichtelijk gecorrigeerd worden, diep van binnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *