zijnde geen onderdeel van m’n verlanglijstjes

Dat dat vooral ff duidelijk naar voren is gebracht. Want ik wil nl niet dat mijn lijstjes geassocieerd worden met zo’n verzamelsite als MijnVerlanglijstje.com. Een site die zoveel mogelijk mensen verzameld om ze op een zo simpel mogelijke manier met elkaar te laten communiceren. Dmv ‘t opstellen van verlanglijstjes. Als er iemand een kado voor persoon in kwestie heeft gekocht, dient ‘t in de lijst gevinkt te worden & de wens wordt doorgestreept. (‘t Mag vooral niet per ongeluk dubbel gekocht worden; feestjes & partijen horen immers soepel & vloeiend georganiseerd te zijn; zo ook de presentjes).
Neem ook eens een kijkje in het gastenboek.” Want dan slaat de dommigheid je met verstomming. John Lie kan ‘t niet laten dat treffend voor mij te illustreren: “Als iedereen dat gaat gebruiken wordt het heel succesvol.”

(Wijzelijk werd er een moment van stilte ingelast na ‘t lezen van deze zinsnede)

Ik heb nog ff geprobeerd of Jan de Vries hier geregistreerd stond, maar was eigenlijk opgelucht toen ‘t bleek dat dat niet zo was. Ik hoefde me niet verder te begeven in de grochten van kleinburgerlijk Nederland.

We blijven voorlopig kluizenaar in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *