5e ergernis over ding dat z’n eigen ding doet

‘t Is nu 11 uur. Tenminste dat zegt ‘t klokje van m’n comp. Ik weet wel beter, want de klok van m’n video-recorder zegt 7 over 11. & Die loopt bijna nooit fout. Heerlijk ook bij de overgang van zomer- naar wintertijd, of andersom, want deze klok verspringt automatisch een uurtje.

Maar ook dat vertikt m’n comp. Ik moest handmatig de tijd opnieuw instellen. Daarna heeft-ie wel maar liefst 2 weken correct gelopen. Wat ook weer tot verwarring bij mij leidde, want ik was inmiddels gewend dat-ie zonder menselijk ingrijpen achter liep, waardoor ik veel te laat aanstalten maakte om naar m’n werk te gaan (gelukkig kom ik op m’n werk steevast 10 min te vroeg, dus ik heb altijd wel genoeg speling).

Ik kan niet zeggen dat ik blij ben, maar hij is een paar dagen geleden opnieuw achter gaan lopen. Voortaan verlaat ik dus wel weer bijtijds ‘t huis, omdat de comp van mening is dat ik lang genoeg aan ‘m heb gezeten.

We wachten op betere tijden in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *