Driest

Nee Jake, je begrijpt ’t verkeerd.
Bijna vanzelfsprekend natuurlijk, maar ik moet toch wel ff benadrukken dat ’t beter voor je gezondheid is, zoals hierboven beschreven, dat je óf de illusie hebt, net als bovenstaande heren, dat je met z’n allen tweedst was (met een net jasje aan, die altijd veel te krap zit & vooral onder de ellebogen neiging tot scheuren heeft), of gemoedelijk tegen jezelf zegt dat je: ‘Ach, ik ben natuurlijk weer 7e of willekeurig welke plaats dan ook, maar toch ook nog blij dat ik 154e ben geworden, want dat is nou 1maal goed voor mijn gezondheid & ik wil niet zo jammerloos sterven als die linkloggers & hun reageurders van weleer.’

Ze hebben geweldig geschiedenis geschreven natuurlijk, maar niemand weet hun namen nog: de nrs 1 van weleer, die van desnoods 5 maal op een rij. Die elkanders blogs zaten te spermatozoïden & in vergetelheid met hun getalsmatige nakomelingen ten onder zijn gegaan.
Ze hadden zelfs er geen weet van dat dat laatste voortplanterlijke woord een werkwoord zou worden ter hunner gedachtenis.

’t Waren vast beste jongens in ’t dagelijks leven, maar ietwat te krap in de broek als ze online verschenen.
Ach, hun doorzettingsvermogen zij verzaligd, hun spuien & geldingsdrang vergeven, maar jammer dat ’t met die combinatie ’t nimmer wat worden kon. Te driest, je legt me ’t woord in de mond.
& Ach & hoe jammerlijk pijnlijk, bij sluiten van m’n gulp, met nimmer zulk groot materiaal als zo’n drieste stier die 5 x 1st was geworden, blijft er evengoed ook wel eens wat onbehaaglijk hangen.

& Zo werd er een nieuwe post op Zijperspace geboren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *