druk

Al enkele mensen hebben ‘t opgemerkt, m’n reactieding staat uit. Dat is omdat ik tijdens m’n verblijf in België afgelopen weekend behoorlijk lastig gevallen ben door commentspammers. Die vullen je reactieding met links naar commerciële goksites of geslachtsvergrotingen. Nee, ik moet ‘t niet interessanter maken dan ‘t is: ‘t gaat vooral om pokeren.
Dus tot ik een oplossing heb voor die grote overlast, ik moest 2000 berichten verwijderen, ben daar eigenlijk nog druk mee bezig, totdat ik de zogenaamde ‘silly question’-formule op Zijperspace heb geïnstalleerd, is ‘t niet mogelijk rechtstreeks via Zijperspace op m’n stukken te reageren. Als je echter ‘ton’ voor zijperspace.nl zet & daarbij ook nog ‘ns gebruik maakt van ‘t ‘@’-teken, dan is ‘t altijd mogelijk mij een meeltje te sturen.

Komt ‘t volgende probleem om de hoek kijken: ik heb ‘t naar alle waarschijnlijkheid de komende week verschrikkelijk druk. De uitreiking van de Dutch Bloggies is nakende, ik zal veel energie & aandacht in de organisatie daarvan moeten stoppen.
‘t Zou dus kunnen zijn dat ik de komende week geen tijd heb om teksten voor Zijperspace te schrijven. Ik hoop dat men mij dit niet euvel duidt.

Met vriendelijke groeten uit Zijperspace.
Update: ‘t Lijkt nu misschien alsof er wel een reactie op Zijperspace geplaatst kan worden, maar dit is niet ‘t geval, zoals doorklikken op ‘Poneer hier uw visie’ zal doen blijken. De methode die ik nu gebruikt heb (ik had ‘t natuurlijk veel eerder moeten doen, maar ja, de titel is niet voor niets ‘druk’) zorgt ervoor dat niemand meer bij de comments kan, ook niet via een vuil trucje. Dat is wel zo rustig, want vandaag heb ik ook weer meer dan 150 stuks commentspam binnengekregen.
Het staat vanzelfsprekend iedereen vrij om via bovengenoemde weg met mij in contact te treden. Verwacht daarbij echter niet dat ik op zeer korte termijn zal reageren. Ook dat heb ik hierboven proberen uit te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *