heren

Deze mailinglist is opgeheven. De jongetjes van vandenb.blogspot hebben hun
doel bereikt.
Iedereen die het verdient, kan de tering krijgen.

Walter

& Waarom? Dat vraag ik me af.
Waarom moeten mannetjes een treitercampagne voeren?

Perse moet er iemand dwars gezeten, gekleineerd worden zoals er op middelbare school nogeneens op ‘t puberale nivo voorkomt. & De heren hebben slechts tot doel om zelf een grootser gevoel te krijgen, zichzelf ‘t mannetje te voelen. Iemand anders de grond in te drukken door stiekem meel te plaatsen dat eigenlijk niet voor hen bedoeld is, geeft ze een heerlijk tintelend gevoel in hun genitalieën. Waardoor ze weer een weekje potentie erin gepompt krijgen. Waardoor ze trots aan ‘t vrouwtje kunnen laten zien waar ze toe in staat zijn.

& Ik begrijp ‘t wel: de man is een jager van oorsprong. Op jacht naar prooi om te overweldigen, te kleineren, te verorberen. Trots moest immer de prooi getoond worden aan de vrouw, want daardoor werd z’n reputatie vergroot, de vrouw een nog gewilliger prooi van z’n roede.

Wat de heren echter vergeten: de mens is meer gaan nadenken. De mens is door gaan krijgen wat z’n innerlijke, intuïtieve drijfveren zijn. De intelligente mens heeft geen behoefte meer om op zo’n manier z’n lusten bot te vieren. De mens heeft ‘t internet uitgevonden. De minder intelligente mens hoeft zich niet meer te bewijzen tegenover de vrouwtjes, want via internet bestaan er genoeg methodes om toch aan ‘t gerief te komen. De minder intelligente mens zal zodoende meelijwekkend aangekeken worden om akties gericht op kleineren van de medemens.

De heren zijn doetjes, die tegenwoordig slechts zichzelf tot nut zijn. Maar niet meer de rest van de mensheid.

Dit soort heren bestaan niet meer in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *