hoe mensen me toch elke keer weer weten te vinden (dl 3)

lse heeft me ontdekt. Eindelijk is ook zij gecharmeerd van mij.

Als je net begint met je blog wil je zo snel mogelijk dat de mensen ontdekken dat je schrijft, dat je een blog hebt. Dus heb ik me zo snel mogelijk bij veel mogelijk zoekmachines aangemeld. Mevr Ilse was op dat moment druk bezig met een soortemet reorganisatie & kon zodoende de aanmelding van m’n website niet opnemen. Een maandje later was ze er eindelijk klaar mee, maar toen had ik geen zin meer om er moeite voor te doen. Kon me niet voorstellen dat de dame ‘t beter zou doen dan de zeergewaardeerde heer Google. Tuurlijk wel een paar keer de unieke naam ‘zijperspace’ (uniek, omdat ‘t woord alleen maar dankzij mijn gebruik bestaat; nergens anders is ‘t eerder als woord herkend) ingebracht, met nul op rekest.

Vandaag geeft m’n teller opeens aan dat de blog maar liefst 7 keer gehit is dankzij zoekwoorden die mijn blog blijkt te herbergen. Zoals daar zijn ‘zwarte lijst’, ‘sinterklaas + afbeelding’, ‘kronan’, ‘bier OR foto OR s’ & ‘afbeelding witte huis’. Ik geloof niet dat de mensen dankzij mij veel wijzer zijn geworden.

‘t Was echter een genoegen ze te mogen verwelkomen in Zijperspace.

(Overigens geeft mevr aan wat momenteel de meest gebruikte zoektermen zijn. Dus mocht u gevonden willen worden, u kan hoog scoren momenteel met: songteksten, Sinterklaas, gedichten, cd-hoesjes, auto, Mp3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *