hoe mensen me toch elke keer weer weten te vinden (dl 6)

Ik vind ‘t een ontroerende zoekopdracht. Dus kan ik ‘t eenieder niet onthouden:

gedingen vooor sinterklaas en het is voor iemand van 11 jaar

Waarschijnlijk een typefout of de zoeker was zich er niet van bewust dat de voorliggende letters niet door waren gekomen, bij dat ‘gedingen’, of in overenthousiasme gewoon laten staan in de veronderstelling dat de resultaten evengoed wel zouden voldoen.

Is ‘t een zoeken van de persoon van 11 jaar zelf, of is ‘t moeder, misschien wel oma, die zich geen raad weet met de wensen van ‘t kind zelf? Dat zou nl heel goed kunnen gezien de zin die bij ‘t vinden van m’n blog vermeld wordt:

Speciaal voor m’n moeder, die de zware taak van Sinterklaas moet volvoeren…Ik ben al niet de makkelijkste mbt m’n verlangens kenbaar maken, elk jaar weer zeg ik dat …

Ik vind ‘t schattig dat men op deze naïeve manier gebruik maakt van zoekmachines. & Vooral ook dat men daardoor mij vindt.

Maakt Zijperspace ook wel een beetje schattig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *