lezer

Ok, u mag ‘t zeggen, waarde lezer. U mag de waarheid eruit gooien. Ik sta er nl klaar voor.
Niet voor kritiek natuurlijk. Daar heb ik nog ff geen zin in. Dat kan later wel, als ik later groot & sterk ben.
Nee, ik sta slechts open voor feiten, door u vastgestelde feiten, zonder emotionaliteiten daarin te mengen. Dat werkt meteen zo warrig, al die persoonlijkheidjes die in ‘t commentaarding hun persoonlijkheidje proberen te profileren. Daar hebben we ‘t commentaarding niet voor uitgevonden. Daar zijn nl andere kanalen voor (bijv ‘t beginnen van een eigen blog, of, mocht u die al hebben, daar wat meer vulling aan te geven).

Om vooral niet af te dwalen: u mag ‘t dus zeggen, waarde lezer. Want ik wil ‘t nu wel eens weten.

Ik bedoel bijv: als je ‘t getal 930 deelt door 225 krijg je, naar beneden afgerond, 4. Dat getal is dan ‘t gemiddelde aantal postjes dat ik per dag heb geplaatst. De gemiddelde lengte van de postjes wil ik nogeneens berekenen, dat vergt te veel moeite. Ik denk dat ik zonder die berekening al mag durven beweren dat de gemiddelde lengte boven die van m’n mede-bloggers ligt.
Bovendien maak ik ‘t dmv getallen misschien al bij voorbaat te subjektief. Of wellicht beïnvloed ik daardoor uw mening. & Dat is toch uiteindelijk waar ik om vraag: uw mening. Zonder dat u daarbij afgeleid raakt door uw emoties, zoals ik reeds vermeldde.

Gewoon oprecht, eerlijk, zonder er doekjes om te winden: uw mening, uw botte konstatering, ‘t feit vastgesteld vanuit uw spectrum. (Dat heet dan subjektief te zijn, maar heel veel subjektiviteiten bij elkaar opgeteld weerspiegelt een algehele tendens).
Dus, uw mening gaarne:

Schrijf ik te veel?

Of kan Zijperspace dat wel hebben?
PS: Ik zat alweer klaar om ‘t volgende stukje te schrijven. Daarbij eraan voorbijgaand dat ik amper gelegenheid had gegeven om op bovenstaande te reageren. Stel dat ik een volgend stukje zou publiceren, dan zou de aandacht niet naar deze gaan & uw reakties uitblijven.
Dus houd ik wijzelijk (ik weet dat ‘t anders geschreven moet worden, maar ik ben een voorstander van ‘t gebruik van de ‘z’) m’n mond & ga een boek lezen in de tuin (& m’n verhalen in klad noteren).
PPS: Ik heb ‘t volgehouden. Zonder een nieuw stukje te schrijven ben ik de ochtend doorgekomen. Nu word ik voor minstens 8 uur afgesneden van ‘tgeen dat Zijperspace heet, dus zult u ‘t een wijl moeten doen met bovenstaande & natuurlijk de reakties op m’n vragen (mochten die nog in grote getale binnenkomen). Blijkt dan toch dat u zich verveelt: u kunt altijd nog m’n archief ‘ns doorspitten. Tenslotte waren er 929 berichtjes uit Zijperspace hieraan voorafgaand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *