m’n moeder

M’n moeder zei dat ze niet wist dat ik bij dames sliep. & Ik begon me meteen te verontschuldigen. & Uit te leggen dat ik toch slechts geschreven had dat ik bij haar geslapen had.

Haar gezicht veranderde in een plagerige lach. Ze vond ‘t juist leuk om ‘t te lezen, zei ze, maar om ‘t nou op ‘t internet te plaatsen?
Wederom dezelfde lach, voordat ik kon reageren dit keer.

Lang geleden had er een dame geen fiets om de hele weg naar Julianadorp af te leggen, dus bood ik haar aan om bij mij thuis te slapen. Hetgeen indertijd bij mijn ouders thuis betekende. Dat was een uitstekende oplossing, want we hadden reeds ondervonden dat onze monden zich wel zeer goed voegden deze nacht. Bij m’n moeders bed de situatie vereenvoudigd uitgelegd, waarop goedkeuring van een slaperig hoofd volgde.

Mijn moeder beschouwde ‘t toendertijd nog haar plicht me bijtijds te wekken, of te komen vertellen dat de spullen gereed stonden om ontbijt optimaal te kunnen nuttigen. Ditmaal kon ze haar boodschap niet verder uiten dan: ‘Nou, Ton!’ toen ze bemerkte dat de dame toch zeker topless naast me lag in ‘t 1-persoonsbed.
Dat was toch niet de bedoeling van logeerpartijtjes, heeft ze me achteraf omstandig uitgelegd.

Als genoegdoening hebben dame & ik de relatie zeker een ½ jaar in stand gehouden.

Moeders & zonen groeien met elkaar op in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *