verlanglijstje nr 16

Ik heb ‘t verzoek gekregen toch zo snel mogelijk een verlanglijstje voor Sinterklaas in te leveren. Verzoek van m’n jongste broer, die een beetje de organisatie van ‘t familiefestijn op zich neemt. & Of eenieder niet meer zulke dure wensen erbij wilt plaatsen. Die verzoeken dienen er vooral voor om m’n moeder ‘t wat makkelijker te maken dan voorgaande jaren. ‘t Wordt steeds moeilijker m’n vader erin te betrekken doordat hij dhr Parkinson met zich meezeult. & Zodoende heeft m’n moeder ruim de tijd om met de schoondochters afspraken te maken, zodat ze niet in d’r 1tje de kadojacht hoeft te ondernemen.
Ik heb nog een week de tijd, luidt de deadline van m’n broertje.

De wensen die onder bovenstaande kop geschreven zijn, dienden oorspronkelijk ‘t zelfde uitgangspunt: zo zou m’n moeder in ieder geval wat wensen van mij voorhanden hebben (ik weet meestal niets te verzinnen, is ‘t probleem). Maar allengs ik er meer over nadacht & achterkwam wat ik eigenlijk √©cht verlangde, werden de wensen minder realiseerbaar, zeker voor m’n bovenstebeste moeder, die buiten mij nog 14 anderen kado’s moet geven.

Maar Moe, mag ‘t nog 1 keertje dan?

Ik wil een oven/grill/magnetron. Dan vieren we Sinterklaas volgend jaar wel bij mij thuis & eten we voordat de familie weer op huis moet gaan (de kleintjes moeten evengoed bijtijds naar bed) door Marc gesauteerde grillkip. De diepgevroren maaltijdsoep zal zeer geleidelijk ontdooid & verwarmd worden & met heerlijk krokant stokbrood uit de oven geserveerd. & Iedereen zal vertrekken met een voldaan gevoel. Niet alleen vanwege de prachtige kado’s & ‘t gezellig samenzijn, Moe.

Verwarmende golven treden Zijperspace spoedig binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *