verlanglijstje nr 17

Nr 17 is dus een hele serieuze. Speciaal voor m’n moeder, die de zware taak van Sinterklaas moet volvoeren. & Daar zoals eerder vermeld de tijd er voor nodig heeft. Ik moest ‘m voor 10 november klaar hebben, dus ben nog een paar dagen te vroeg. Maar da’s ook wel nodig, want voordat m’n moeder nou eindelijk weer ‘ns op m’n blog terechtkomt? Nu zal ze wel moeten, want zodirekt gaat er een meeltje haar kant op met de mededeling dat de lijst alhier te vinden is.

Geeft me tevens de gelegenheid om ‘t op te fleuren met mooie cd-hoestjes. Deels om aan ‘t verzoek hierom te voldoen, deels omdat ik ‘t zelf ook wel mooi vind. Om overkill te voorkomen verspreid ik m’n (overigens binnen ‘t gewenste budget passende) verlangens over in ieder geval 2 postjes. ‘t Ziet er mooier uit als ze een beetje verspreid staan, voor als je later terug zit te bladeren.

Onderstaand plaatje is de 1e cd in de serie Flashbacks bij ‘t label Trikont. (Ma, als je op ‘t woord Flashbacks klikt, kom je op de website met meer info over de serie). Dl 3 & 5 zijn reeds in m’n bezit. Ze zijn in ieder geval te koop bij m’n fav-cd-boer Get Records, maar op deze manier zullen ze ook wel bij andere platenzaken buiten ‘t adamse te bestellen zijn, want op die site zullen genoeg gegevens te vinden zijn.

Hoeven we daar Zijperspace niet voor te verlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *