hahahahahahaha

Bij een bewoner trof de politie tientallen replica’s van wapens aan. Volgens de krakers gaat het om een verzameling plastic waterpistolen, waarvan sommige zwart zouden zijn geschilderd.

Bovenstaande staat in ‘t Parool.
Ze hebben oorlogje gespeeld met die waterpistolen. ‘t Begon met kleintjes, van ong 15 cm groot, elkaar pesten in de kroeg. Maar toen iemand een grotere versie tegenkwam in een speelgoedwinkel, ontaardde ‘t al snel in een konkurrentie-slag om een nog betere mega-versie te vinden met nog meer Power (inderdaad: hoofdletter P) & daarmee ‘t volgende strijdtoneel te betreden (men had ze in die tijd moeten arresteren wegens openbaar wapengebruik, tussen ‘t winkelend publiek door, ‘t was werkelijk godsgeklaagd, bespoten ze elkander).

Ze kwamen ook bij mij langs; ik heb zo’n joekel ook mogen gebruiken. Dat kan je beter niet doen, want vervolgens weten ze je te vinden & blijven ze achter je aan zitten. Oog om oog, tand om tand; zo werkt dat spelletje nou 1maal.

Met een ander kraakpand ergens in ‘t land hebben ze enkele keren waarlijk oorlogje gespeeld. Ik had er graag bij willen zijn.

Helaas hebben we geen zwartgeschilderde, ultralevensgrote, levensgevaarlijke, gezagsondermijnende waterpistool in Zijperspace.
(voor de rest overigens een slecht artikel in ‘t Parool)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *