hang myself

Ik drink='drink' een glas='glas' Rochefort 10°, welk='welk' bier een='een' jaar lang='lang' in m'n kelder='kelder' heeft staan='staan' rijpen; druk='druk' bezig dit='dit' stuk te='te' typen; op='op' de achtergrond='achtergrond' 't gekwetter='gekwetter' van wim='Wim' T. schippers='Schippers' ivm de='de' Wetenschapsquiz; op='op' een andere='andere' achtergrond draait='draait' voor 't 1st ftp='ftp' om 't nummer='nummer' gereed te='te' maken zodat='zodat' eenieder dat='dat' zal kunnen='kunnen' horen zogauw='zogauw' 't kerst='kerst' heeft geslagen. of='Of' later.
Voor al diegenen die een kerstkaart van mij verwacht hadden, bij deze mijn xcuus. Ik hou niet van kerstmis & ik kan ‘t niet over m’n hart verkrijgen de schijn op te houden. Die schijn creëren via internet krijg ik ook niet voor elkaar.
Daarentegen, ik heb ‘t reeds eerder vermeld, mag ik gaarne juist in deze tijd van ‘t jaar kerstliederen horen. Van enigerlei genre. ‘t Vreemde verschijnsel doet zich nl voor dat kerstliedjes over ‘t algemeen van hoger kwalitatief gehalte zijn dan een gemiddeld nummer. Niet iedereen is ‘t daarmee eens, omdat men de inhoud des nummers niet door kitscherige strekking weet te waarderen.Waardoor niemand deze liefhebberij, behalve ambtshalve, met mij wil delen, zodat ik mij genoodzaakt zie de liederen zelf aan te schaffen op cd.
Ik heb mij dit jaar weten in te houden, mede door tijd- & geldgebrek, & heb er slechts 3 gekocht.
Om die eenzaamheid in afkeer van kerst/liefde voor kerstlied te illustreren, alsmede de wil m’n favoriete kerstnummer te delen met de lezende/horende gemeenschap, heb ik mijzelf een nieuwe tovertruuk aangeleerd. & Heb ‘t nummer op m’n ruimte bij xs4all geplaatst.
Zodat eenieder toch nog kan genieten van mijn bijdrage aan kerst.

Een genoeglijke kerst vindt echter niet plaats aan een boom in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *