Instaspaced (IV) a + b

A.

Een redelijk vroege conclusie van mijn moeder was dat ik 2 linkerhanden had; dat hoor je vaker over opgroeiende kinderen zeggen, redelijk normaal, maar relatief snel daarop (gemeten naar mijn huidige leeftijd) stelde ze iets anders vast: mijn ogen waren ook beide links georiënteerd (dat had niets te maken met mijn politieke voorkeur, meer met dat ik met mijn gezonde ogen verkeerd keek); nu heb ik iets gedaan wat zij, ik evenmin, had verwacht: ik heb een wespenhotel gemaakt, m’n 1e (zolang de medicijnpotten blijven komen zullen er nog vele volgen); om de inventiviteit ervan te illustreren is de volgende foto zonder tekst.

B.

Zoals beloofd is deze anders dan de vorige, dus zonder tekst, want zoveel is wel duidelijk: dit is een wespenhotel, gemaakt van een medicijnpotje; zo simpel is ‘t nou, u kunt ‘t ook durf ik te beweren, zodat ook u zorg draagt voor ‘t voortbestaan van de ongewervelden (desnoods laat u er wespen in bivakkeren of een andere onverlaat, zolang ‘t maar leeft & zichzelf voortplant), zodat u zich ook een beetje moeder voelt (tsja, ‘t zijn nou 1maal allemaal vrouwen; mannen komen hier slechts om te schuilen voor de regen of een vrouw te schaken & daarna al snel afscheid te nemen van dit aardse)(Ik schrijf te veel voor zo zonder tekst).

Zijperspace voor de gelegenheid onderverdeeld in zone A & zone B.

(Foto’s [in betere kwaliteit, want rottig kopiëren als je je eigen foto’s ergens anders wil plaatsen & ‘t je onmogelijk wordt gemaakt door FB] & teksten eerder geplaatst op Instagram, te vinden onder A & B)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *