liefde

Tuurlijk voel ik me bedreigd. Er is nog nooit tegen mij gezegd dat er expres ‘hatelijk & rasities’ tegen me gedaan werd. Dit is voor ‘t 1st dat ik ‘t meemaak. Iemand wil me blijkbaar kwetsen, omdat ik een mening heb die niet overeenkomt met die van hem.
Of ik heb een jongetje weer onder m’n hoede gekregen zoals ohjajoh.

Ik weet dat jochies als ohjajoh & All+your+enter+all+to+the+us wel degelijk kunnen uithalen. Dat ze een rake klap in ‘t gezicht kunnen geven. Maar moet ik me daardoor laten intimideren? Me verschuilen in een lafheid, omdat ‘t ‘m zoveel genoegen geeft?
Ik denk er niet aan. Zulke jongens hebben extra aandacht nodig. & Dat zal All+your+enter+all+to+the+us dan ook van mij krijgen.

Ik zal ‘m liefhebben; ik zal ‘m koesteren; hij zal m’n reden tot leven worden; ‘t verlangen tot grootbrengen in mij voeden; hij zal ervoor zorgen dat ik tot grote hoogtes kom, waar geen mens ooit is geweest; mijn diepe dalen zullen mij dan nog meer als een komeet omhoog doen stijgen; hij zal deel van mij worden; waar All+your+enter+all+to+the+us is, daar zal ik zijn; & ook al acht men mij er niet toe in staat: ik zal ‘m borstvoeding geven; zodoende zal hij genieten van mijn levensvocht & ik van zijn levensadem.

Weest welkom in Zijperspace, All+your+enter+all+to+the+us, gij zult u dit uw leven lang heugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *