meeting-stokje

Ik hou wél van stokjes, maar ik lijk steeds meer tot een minderheid te gaan behoren. Gelukkig komen de stokjes tegenwoordig allemaal al snel bij mij terecht, dus men hoort mij niet klagen. ‘t Geeft echter wel enige onzekerheid mbt ‘t doorgeven ervan, want wordt-ie wel opgevangen & doorgezwiept.
(Binnenkort ook maar weer ‘ns aandacht aan m’n boodschappen-stokje besteden, want die moet ook nog ergens rondwaren).

Ditmaal een wel erg ‘incrowd’-stokje, waarvan de strekking overeen komt met een stukje van mijn hand van bijna een maand geleden. Maar niet getreurd; er zijn nog genoeg bloggers die ik ook op de weblog-meeting zou willen zien, die nog niet hebben laten weten ook te zullen komen. 5 Namen noemen moet met gemak kunnen, daarbij aangetekend dat ‘t laten vallen van een naam alhier geen zetje in de rug zal zijn om toch Breda-waarts te togen. In ieder geval niet zo bedoeld: ik bedoel slechts dat ik ze gewoon graag ‘ns zou willen ontmoeten & dat ik van 1 van hen nog een mini-meeting tegoed heb (niet gaan raden wie ‘t is, de persoon zelf begrijpt ‘t vanzelf).

Puck, Luuk, Juul, Merel & Arnoud.

Conclusies die men uit bovenstaande zou kunnen trekken:
-Ton heeft z’n tong verloren, want is wel zeer kort van stof voor zijn doen.
-Ton heeft een voorkeur voor namen met een ‘u’, want hij gebruikte er maar liefst 6.
-Ton gaat zeker niet naar Leiden op 1 maart.
Men zou echter beter kunnen spreken van hypotheses.
Rest me ‘t stokje door te geven aan Corné, die dacht dat z’n aankondiging om wel naar de weblogmeeting te gaan, onopgemerkt zou blijven, door ‘t slechts op z’n eigen blog te plaatsen.

& Als er weer voldoende tijd is, schrijven we de echte verhalen over Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *