nomineren

De volgende tekst begeleidde mijn nominatie:

Ik had ook http://www.zijperspace.tk of http://www.zijperspace.blogspot.com kunnen opgeven, want daar komt u uiteindelijk ‘tzelfde tegen.

Motivatie:
Als men toch zo godvergeten negatief over internet moet doen, meteen maar een uitverkiezing beginnen als een soort grap.
Verkondig ‘t woord & beschimp ‘tgeen waar je over schrijft.

Dus als ik dan gevraagd word daar een bijdrage in te leveren door te stemmen, zal ik net zo belachelijk doen & mezelf verkiesbaar stellen. Want men dient ‘t toch te beschouwen als een ‘soort grap’?

Inderdaad, er zijn enkele webloggers gestopt de laatste tijd, maar ondertussen is er een hele nieuwe generatie op z’n eigen manier bezig ‘t medium op een eigen manier te benutten. Tuurlijk strookt dat niet met de visie van de oude garde. ‘t Kan echter niet ontkent worden dat er een ontwikkeling in zit, waarbij eenieder z’n best doet er wat van te maken, z’n eigen identiteit probeert achter te laten tussen die tig andere mogelijkheden.
Maar wellicht dat de verkiezing wel stof tot nadenken geeft
Mag ik ‘t zo stellen: wellicht dat m’n eigen nominatie tot nadenken stemt.
Onder andere over ‘t feit dat er mensen zijn die alles negatief willen benaderen, anderen voor lul willen zetten, iemand tot ‘t zwarte schaap willen maken. Van dat soort negativiteit word ik niet goed, ook niet van die negativiteit die Francisco van Jole aan de dag legt, laat staan van ‘t beschimpend gedrag van enkele gestopte webloggers. Daar haal je ‘t positivisme van ‘t individu vervuld van initiatieven mee onderuit, waardoor ‘t inventieve verloren gaat.
& Internet inderdaad uiteindelijk ten dode opgeschreven zal staan.
Dank voor uw stimulerende bijdrage daar aan.

Men heeft ‘t wellicht ondertussen begrepen: ik heb mezelf genomineerd bij de verkiezing van de website die moet stoppen & wil hierbij eenieder oproepen op mij te stemmen bij Smallzine. Niet dat ik dan daadwerkelijk zal gaan stoppen, maar om de heren duidelijk te maken hoe afkeurenswaardig ‘t is negatieve verkiezingen uit te schrijven. Affijn, men kan m’n motivatie hierboven lezen.

Stemt op mij & lever zodoende een positieve bijdrage aan internet & z’n beleving ervan.

In Zijperspace schijnt altijd een zon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *