onderweg

‘t Komt me voor als een raar idee. Straks zijn er misschien wel 60 mensen, uit de verschillende windstreken, op weg naar 1 plek. 60 Mensen die elkaar voor ‘t merendeel niet kennen. Slechts van teksten, mededelingen op internet hebben ze een beetje een beeld van wie de anderen zijn.
& Via datzelfde internet kunnen 1000-en anderen op de hoogte raken van hun treffen. 1000-en, Waarvan absoluut nooit ‘t gezicht geweten wordt door dat klubje van 60.

Zoals ik ooit zelf toevallig onder ogen kreeg dat de alt-nieuwsgroep Eeuwig September (‘t kan ook Eeuwig Zonde zijn geweest) een meeting had georganiseerd in de brouwerij waar ik werk. Daar kwam ik echter een maand te laat achter. Kon me toen niet meer voor de geest halen of ik een Moniiq of een Accisej aan bier had geholpen. Ze waren, volgens de postjes die ik aangaande dit onderwerp onder ogen kreeg, oorspronkelijk van plan een rondleiding door de brouwerij te nemen. Deze had ik dan zeker moeten geven, maar ik kon terugbladerend in de agenda niets daarvan terug vinden op genoemde datum.
Ik heb maandenlang de postjes gevolgd van beide groepen, kwam er zodoende ook achter dat ze zouden gaan skaten in ‘t Vondelpark. Uit nieuwsgierigheid wilde ik wel een kijkje nemen, peilen of de gezichten overeen kwamen met ‘t beeld wat ik van ze had gecreëerd.

Zouden er momenteel anonieme fervente blog-bezoekers zijn die maar wat graag de gezichten willen ontmoeten die verantwoordelijk zijn voor hun surfvoer?

Ik laat Zijperspace achter ne & word een gezicht tussen de gezichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *