proeven

Ojé.
1 Van de rottigste aspecten van m’n werk: een ‘eigen’ brouwsel van een klant proeven.
’t Is o zo makkelijk enthousiast te reageren op eigen initiatieven & de mensen aan te moedigen er vooral mee door te gaan. Ideeën uit te wisselen over hoe een bepaalde stijl op z’n best tot z’n best zou kunnen komen. Praten over de nuances van hoppigheid of andersoortig kruidengebruik.

Totdat de klant z’n brouwsels daadwerkelijk meeneemt. & Ik me verplicht voel ’t aandachtig te beoordelen. & Zoveel mogelijk zinnen in m’n hoofd moet proberen te verzamelen om op een bedekte manier de kritiek te ventileren.
Liegen lukt nou 1maal niet.

Er staat een ½e liter Belgian Madness van 10 ½ % klaar om uitgeschonken te worden in Zijperspace.
Update: Verraderlijk gemakkelijk te drinken voor dat percentage. Moet de man vragen of-ie ’t de volgende keer ook in belgische 1-persoonsflesjes wil afvullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *