Ps-app

Hoi Tessa,
Ik kreeg daarnet via m’n buren nog een pakket binnen. Wederom wat verkeerde geluiden aan de binnenkant. Dus vanaf moment 1 alle foto’s meteen genomen die ik moest nemen mocht ik recht krijgen op geld terug.
Maar ik werd er somber van. Want mooie dingen mogen niet stuk. & Tegelijkertijd denk ik dat ik ze red juist door ze te kopen & door te verkopen, ook al komen ze vaak uit Italië, van ver weg, met bijbehorende risico’s dus.
& Aangezien ik in dit soort stemmingen geneigd ben in parallellen te geloven dacht ik aan jou. Nou ja, dat dacht ik al natuurlijk, want om jou bij afscheid te horen dat je niet verliefd op me bent, dwong dat me nog wat meer om na te denken waar ik sta in ‘t leven. Daar had ik tenslotte tijdens de hele fietstocht naar huis over kunnen piekeren, af & toe negerend door nog sneller dan de wind in m’n rug te fietsen. Hoewel dat ook weer niet altijd. De weg is niet recht.
Ik heb bij afscheid nog terug naar je gereageerd dat ik ook niet wist (of mss iets stelliger dan dat) of ik wel verliefd was op jou, maar ik mis nu de mogelijkheid, besef ik me.
Alle besluiten al lang geleden meermaals genomen, enkele malen opgesomd voor jou vanavond naargelang mijn leven aan jou voorbijging in m’n waterval, dat ‘t aan mij niet besteed was, nog een liefde.
Daarom kwam dat kapot servies, dat ik al hoorde rinkelen voordat ik ‘t had uitgepakt, hard aan. Ik had vlak ervoor naar de foto’s gekeken, genomen voor vertrek uit Italië richting mij.
‘Want ‘t was gearriveerd’, zei Vinted.
Maar ik was blijkbaar nog niet geïnformeerd.
Ik ben te literair opgegroeid, besef ik me, veel boeken gelezen, zoals ik in de voormalige kerk al zei, veel geschreven ook.
Maar dat kapotte servies & m’n gevoel waar ik nu in m’n leven sta, poeh, dat is wel een heel gemakkelijke vergelijking. Maar ‘t is wel de vergelijking waar ik nu middenin sta. Vooral ‘t besef dat ik al een aantal jaren eraan voldoe.
‘t Was een prettig gevoel om er even niet in te geloven. Daar deed ik echt m’n best voor.
X

Er worden scherven geruimd, maar Zijperspace gaat nooit kapot meldde de bieb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *