stemmen

Via Merel op de stemwijzer terechtgekomen. Ik wilde wel ‘ns kijken of ik nog geheel verantwoord aan ‘t stemmen was, dat ‘t zelfde stemadvies tevoorschijn zou komen als ‘t gedrag dat zich in ‘t stemhokje manifesteert.

Ik hou er niet meer van om over politiek te praten, vind ‘t vaak dodelijk vermoeiend. Maar aan de andere kant wil ik de kans niet voorbij laten gaan dat beetje invloed dat ik heb te benutten. Ik heb dan ook tot nu toe geen enkele verkiezing of referendum voorbij laten gaan, zonder een school of bejaardentehuis te bezoeken voor ‘t uitbrengen van m’n stem. & Ook dit jaar zal ik ‘t niet aan mij voorbij laten gaan.

Ik zou zeer tevreden kunnen zijn over ‘t feit dat naar voren kwam dat mijn opinies aangaande zaken in de Amsterdamse overeenkomen met die van de partij waar ik zolang ik me kan heugen op stem: GroenLinks.
Ware ‘t niet dat ik enkele jaren geleden besloten heb, bij gemeentelijke verkiezingen voorlopig niet meer op hen te stemmen, vanwege hun standpunt toendertijd inzake IJburg. Een standpunt een partij met groen in z’n naam niet waardig.

De SP kwam als 5e uit m’n stemadvies tevoorschijn. Hoogstwaarschijnlijk worden die ‘t voor mij.

Hierover valt overigens, wegens algehele vermoeidheid omtrent dit onderwerp, niet te discussiëren.

Zijperspace is in ieder geval groener dan menig groendenker pretendeert te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *