uitdaging (9e update)

De 1e bijdrage voor de uitdaging voor ‘t schrijven van grootse geschriften, afkomstig van Cockie, was al snel binnen, de oneliners in m’n reaktie-ding wilde ik niet meerekenen als kandidaten voor de uiteindelijke huldiging.

Bij de 3e update moest ik m’n mening daarin herzien: ;-) heeft weer iets totaal anders met de opdracht gedaan dan degenen voor hem, of haar, & ‘t in ‘t reaktieding geplaatst. ‘t Wordt echter moeilijk de prijs aan deze persoon te overhandigen, omdat hij/zij totaal onbekend alhier is.
Desert Dog heeft maandagochtend dezelfde plaats gekozen voor zijn korte inzending.

Bij m’n opmerking over oneliners ging ik in de fout, want ik bleek niet goed opgelet te hebben. Racey had reeds haar bijdrage voor me klaargezet, maar ik had haar aankondiging totaal over ‘t hoofd gezien. Ik had ‘t niet juist geïnterpreteerd, moet ik eigenlijk zeggen.

Vervolgens stuurde Vanzo van Behind Stone Tears me een bericht. Hij liet weten dat hij z’n stuk reeds geplaatst had op zijn blog. Een ietwat langer dan de voorgaanden, maar een frequent lezer van Zijperspace moet daar inmiddels aan gewend zijn.

Wederom meel!
Van Edward Dankmeijer, die zelf geen blog beheert.
‘t Zet me te denken, want ik moet evengoed ‘t publiek laten weten wat er zoal ingezonden wordt. & Heb ik zoveel ruimte over voor mensen van buiten? ‘t Is al krap in Zijperspace, moet u weten.Edoch, ‘t is niet al te lang. Ik kan ‘t net zo goed plaatsen. Dan heeft de lezer de kans de vergelijking tussen de deelnemende inzendingen te maken. Geeft een wat beter beeld. Doet mij minder eenzaam zijn, als jury in m’n 1tje.
Dus bij deze van Edward Dankmeijer:

Klein is

Klein is het kleutertje, aan groot-moeders hand
Klein is een leutertje, door de koude overmand
Klein is een hart, door liefde verbrand
Klein is de start, van een toekomstig gigant

Inmiddels is zondagmiddag ‘t bericht binnengekomen dat ook Website4all z’n eigen interpretatie van de uitdaging geplaatst heeft.

Bij ‘t maandagse ochtendgloren wist T-jo me te melden dat hij ook een bijdrage heeft geleverd, wat we moesten zien als een soort van uitdaging. Hierna gaat-ie weer gewoon door met z’n gebruikelijke manier van posten.

Nattisays heeft ook iets ingezonden. Of eigenlijk heeft ze 2 keer ingezonden, zou je kunnen zeggen, want haar introduktie tot haar stukje is zeker ook de moeite waard. ‘t Beroep op de zintuigen is misschien minder groot, maar daar trekken we ons niks van aan.

Elisa probeerde me per ongeluk op de verkeerde manier te berichten dat ze haar stuk gereed had. Op zich niet zo erg, vond ik, er mag best wat xtra aandacht aan gegeven worden. Ik heb haar dat via de meellijst van dutch-weblogs proberen duidelijk te maken.

Met nog 2½ dag te gaan voordat de mogelijkheid tot inzending sluit, is ‘t Uniquehorn gelukt haar stuk af te krijgen.

22 Uur voor ‘t verstrijken van de deadline krijg ik een bericht van Sylvia. Ze heeft plots toch inspiratie gekregen voor ‘t schrijven van stukje. Ze heeft ‘t meteen maar geplaatst.

& Gien blijkt ook een bijdrage te hebben geleverd. Weer ‘ns totaal over ‘t hoofd gezien. Vlak voordat ik naar m’n vrijdagse werk ga, kan ik ‘t nog net hiervan op de hoogte van geraken, & ‘t toevoegen aan m’n 7e update.

Bij thuiskomst blijkt Suffie als laatste(?) aan m’n uitdaging te willen deelnemen.

Nee, nog net iets meer dan een uur te gaan, krijg ik plots nog een berichtje van Astrid binnen, dat ik ff op haar blog moet kijken.
Oeps, moet ik die ook laten meedingen? Ik voel me in ieder geval gevleid.

Er is genoeg leesvoer; ‘t gaat een lange beslissende nacht worden in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *