uitnodiging (via meel)

‘t Spijt me, ‘t spijt me,

Vergeet ik ‘t bijna helemaal persoonlijk te doen.
Nou ja, persoonlijk. Men ziet ‘t misschien niet, maar een hele massa wordt bij deze via 1 meeltje benaderd om toch zo snel mogelijk recht te zetten wat ik nagelaten heb. Gewoon, vanwege uitstel. Nalatigheid. Komt later wel, dacht ik.
Maar straks weten ze van niks, bedacht ik me vanavond. Of zijn ze ‘t vergeten. Had ik er op moeten hameren. Sommige mensen hebben dat nodig. Moeten over de streep geholpen worden. Natuurlijk niet dmv zo’n schijnbaar persoonlijk doch zeer algemeen geschreven-waardoor-mogelijkheid-tot-massaal-te-versturen meeltje, maar ‘t effect zou beter zijn dan ‘t totaal te laten. Ik heb in ieder geval iets gedaan. Mij valt niets te verwijten. Na deze. Of ik moet ‘t verkeerde i-meel-adres hebben opgeslagen. Hoewel mij dat dan weer sterk lijkt.
Ziehier, de poging te corrigeren, dat waarin ik nalatig was. Slordig, zou men kunnen zeggen.

U bent uitgenodigd. Voor donderdag 10 april. Te genieten van mijn verjaardag. Tussen 15.00-22.00 uur. U hoeft geen kado’s mee te nemen. U dient gewoon te komen. Dat vindt uw gastheer leuk. Ik hoop u ook.

Mocht men ‘t niet persoonlijk genoeg vinden, deze uitnodiging, dan moet men zich maar voorstellen dat ik er een kus op ‘t voorhoofd bij geef. Dat doe ik immers nooit. Lang niet gedaan, in ieder geval.
Zo, die heeft u dan alvast binnen.

Nu nog komen.

Ik verwacht u.

Groeten,

Ton.

(voor de zekerheid m’n adres: ******straat ***-hs)
(& telnr: 020-*******)
(dit alleen als men de weg niet kan vinden)
(mobiel: 06-********)
(dit in geval m’n gewone lijn vanwege afbellen overbezet blijkt)
(mocht men nou bedenken dat ik iemand vergeten ben, neem die persoon gerust
mee)
(ook zij hoeven niet af te bellen, in geval dezen toch bedenken niet te
willen komen)
(maar ik had ze graag een persoonlijke uitnodiging gestuurd)
(misschien wist ik ‘t i-meel-adres gewoon niet)
(dat heb ik wel vaker)
(nieuwe comp)
(mocht men dit meeltje kwijt raken, of niet bij de hand op ‘t moment van
vertrekken richting mij, dan staat ‘t adres vanaf as woensdagmiddag op m’n
weblog)
(zijperspace.nl is dat natuurlijk)
(mocht men dat ook niet weten)
(nou overdrijf ik)
(had ik al gezegd dat ik ‘t leuk vind als jullie allemaal verschijnen?)
(mond dicht)

Men zou kunnen zeggen dat vanaf heden, maar zeker niet voor lang, Zijperspace gelokaliseerd is.

PS: Vergeet ik ‘t weer. Maar dat komt dit keer vooral doordat ik ‘t al eerder gezegd heb, & daarbij voorbij ga aan ‘t feit dat niet iedereen alles leest wat alhier gepubliceerd wordt. Voor alle duidelijkheid: ik heb de lezers van Zijperspace uitgenodigd langs te komen voor de viering van m’n 39e. Bier zat, moet men maar denken. Adres staat vermeld in bovenstaand stuk. Te Amsterdam wel te verstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *