verontschuldiging

Ik ben wakker aan ‘t worden. Een bakkie thee staat naast me. Ik eet zodirekt nog ff snel 2 boterhammen, ga douchen & tandenpoetsen, maar dan ga ik toch echt de deur uit. ‘t Moet er nou eindelijk ‘ns van komen. Ik word gek van ‘t geluid.
De komende dagen ben ik dus waarschijnlijk, naast m’n werk, vooral bezig met ‘t inrichten van m’n nieuwe comp. Mijn kennis van de materie op waarde schattend zal ‘t wel weer een tijdje duren voordat alles op orde is. Ik wil bijv alles wat op m’n oude staat op m’n nieuwe terecht laten komen. & Dan zal ik ook nog de verbinding met Mxstream in orde moeten maken. Dat heeft me bij crashes in ‘t verleden elke keer verschrikkelijk veel tijd gekost.
Dit schrijf ik om de regelmatige bezoeker niet al te ongerust te maken. Tuurlijk zal ik pogen tijd te vinden voor ‘t vullen van m’n beschikbare ruimte op internet, maar naar ik op dit moment aanneem zal ik de komende dagen vooral bevangen zijn door m’n nieuwe speeltje (& ik hoop dat ik ‘t ook als speeltje zal blijven zien & ‘t dus niet overschaduwd wordt door frustratie).

Zo, ik ga aan de laatste fase van ‘t ochtendritueel beginnen. Ik zal ‘t toetsenbord met rust moeten laten. Die straal water zal-ie niet weten te appreciëren. & Hij zal straks nog een andere meester moeten dienen.

Ik hoop dat u Zijperspace niet te veel zal hoeven missen.

Update: Ik kan u momenteel op de hoogte brengen van ‘t feit dat men nu bezig is mijn comp in elkaar te zetten. & Dat ‘t me bovendien, na 3 dagen soebatten & heen & weer fietsen tussen bank & werkgevers teneinde de juiste papieren te bekomen & te kunnen overleggen, gelukt is een ‘flexibel krediet’ bij de bank los te krijgen met een plafond van € 2000,-. De comp is echter reeds betaald. Doordat ik te weinig geld bij me had om een garantie van 3 jaar af te sluiten is ‘t me zelfs gelukt een korting van maar liefst € 20,- binnen te slepen. Hoera!
(Felicitaties zijn van harte welkom & kunnen achtergelaten worden in ‘t reaktieding. Mocht u daar nog geen trek in hebben, dan kan dat natuurlijk ook zogauw ik de comp aan de praat heb & online. Derhalve zal ik u ook op de hoogte stellen van dit gedenkwaardig moment).

Update II: M’n comp, m’n nieuwe comp staat thuis. Ik had vanmiddag nog net de tijd om de stekker in ‘t stopcontact te steken, maar toen moest ik toch echt naar m’n werk. Pas nu begint ‘t echte avontuur, heb ik ‘t gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *