weekend Bamberg dl 5

Op een gegeven moment moet je ook weer terug. De muziek die Tijn heeft meegenomen hebben we op de heenweg waarschijnlijk al uit den treure gehoord, dus moeten we de duitse ramsch gaan raadplegen in de hoop dat we Autobahn van Kraftwerk zullen vinden.
Zeer geschikt als muziek voor de terugweg. Je zou nl kunnen zeggen dat de heren van Kraftwerk de uitvinders zijn van de videoclip. & Van breedbeeldtelevisie. Zonder dat ze daarvoor enige techniek buiten hun gewone instrumentarium hebben gebruikt. (Probeert u ‘t zelf ‘ns: pak de auto; zogauw u de grens met Duitsland hebt gepasseerd, stopt u de cd Autobahn erin & u krijgt de 3-dimensionale vertoning gratis voorgeschoteld)

Overigens is dit nummer, naast ‘Strangers in the night’ van Frank, het enige dat ik woord voor woord mee kan zingen. ‘Vor uns liegt ein weites Tal, die Sonne scheint mit Glitzerstrahl.’ (De rest van de tekst staat met enkele kleine foutjes in ‘t duits, maar zonder fouten in engelse vertaling, op bovenstaande link). Kan Tijn genieten van 1 van die onontdekte kanten van mijn persoon.

Nog vele ontdekkingstochten zullen volgen in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *