8e ergernis over ding dat z’n eigen ding doet

Ik had bij een dame geslapen. Gelukkig had ik toevallig spullen bij me, dus ik kon, na een douche, geheel fris ‘t huis verlaten. Bij thuiskomst bleek ik een paar sokken te missen.

Daar begon zij zelf over bij ‘t volgende treffen. Ze was wel dankbaar, want ‘t waren heerlijk warme sokken. Ondanks de waardering voor m’n spullen, liet ik toch weten dat ik ‘t paar graag terug wilde. ‘t Waren nl niet de goedkoopste; met gemak zou ik 3 dagen kunnen eten voor de prijs van een nieuw stel.

Op ‘t moment dat ik de sokken weer bij me in huis had, verscheen er opeens een ander paar in precies dezelfde kleur op de plek waar al m’n sokken doorgaans liggen. Nu had ik 2 paar in precies dezelfde kleur. Dat was niet m’n beleid, want ik wil verwarring bij ‘t aantrekken voorkomen over wat bij welk voegt & andersom.
& Bovendien betekende dit dat ik onterecht een paar sokken had teruggeëist (& dat er waarschijnlijk nog iemand anders bij de dame had geslapen, maar daar kon ik me niet druk over maken).

Om slijtage van de verschillende stellen zo veel mogelijk te spreiden, varieer ik in gebruik ervan. Daardoor weet ik dat ik sinds een paar maanden 1 van de 2 gelijkende stellen weer mis.

& We zijn toch echt niet wezen logeren buiten Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *